K dispozícii: Na sklade

120 Pack Mydlo Exfoliačný Tašky,Mydlo Šetrič Vyrobené Sisal Oka Mydlo Taška Bar Mydlo Taška S Šnúrkou Pre Bath & Shower Použitie

(0 Hodnotenie Zákazníkov)

€49.42 - €100.86

Sku: t326101

Kategória: Krása A Zdravie.

Značky:

Špecifikácie

  • Pôvod: Kontinentálna Čína

Podpora Dropshipping a Wholesaling.

100% Originál a Goo d Kvality s Zadarmo Po-predaj Záruky .

Šnúrkou dizajn: šnúrkou dizajn zabraňuje mydlo z skĺzla, tiež užitočné pre zavesenie na suché, môžete zavesiť až po použitie, a mydlo je suché rýchlo, čo je čisté a šetrí čas.

Všeobecne platné: naše mydlo na ochranu tašky nemôže byť aplikovaný iba ako úložný vak, ale je vhodný aj pre exfoliačný alebo masáž, veľmi vhodná na čistenie alebo exfoliačný pokožky, vám prinesie iný adrenalínový zážitok.

Bezpečné a trvalé: tieto šnúrkou mydlá tašky sú vyrobené z prírodných kvalitných materiálov, tvrdý a opotrebovaniu, č polyester, č nylon, a nebielená, môže sa použiť bezpečne a môže byť znovu pouţil pre viackrát.

Mydlo šetrič: tieto mydlo exfoliačný tašky sú praktické a ľahko sa môže zbierať malé mydlá, ktoré nemôžu byť pochopil spolu, ktoré účinne vyhnúť sa odpadu; Len dať mydlo omrvinky do tašky a pridať vodu predĺžiť životnosť mydlo, ľahké peny a uložiť mydlo pre vás.

Upozornenie: Len namočte do vody, pred použitím; nezdieľame mydlo taška s ostatnými, a to je najlepšie meniť každé 4 týždne, len ako uterák.

Farba: béžová

Materiál: bavlna, ľan

Veľkosť: 14x9cm

Obsah Balenia:

120 * Mydlo taška

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: odraz Svetla a rôznych displejov môže spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

Platby : 1.Platba musí byť vykonaná do 5 dni od objednávky. 2.Ak nemôžete pokladňa bezprostredne po aukcii zatvorte, prosím, počkajte niekoľko minút

Zásielky: 1.Dodávame Svete doprava. (s výnimkou niekoľkých krajín a APO/francúzskej polynézie). 2.Všetky objednávky budú spracované prvýkrát po zaplatení overenie prešiel. 3.Skutočný termín dodania môže byť rôzne , najmä počas prázdnin.

Pripomienky: 1.Prosím, uistite sa, že nie je problém s výrobkami. 2.Ak máte y nespokojnosť, prosím, kontaktujte nás pred dokončením rev iew.Budeme vám dať uspokojivú odpoveď.

3.Ak nie je žiadny problém, prosím, dajte nám 5 hviezdičiek pozitívnu spätnú väzbu.

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená

Dať vaše hodnotenie

Doprava zadarmo
Všetky objednávky akejkoľvek krajiny
Rýchle platby
100% Bezpečné platby
Darčekový certifikát
Získajte zľavu jednoduché
24/7 Podpora
Rýchla Podpora