K dispozícii: Na sklade

HLKGO LLLT 650nm a 808nm studeného lasera fyzikálnej terapie šikovný B liek zariadenie bolesti chrbta/bolesť v krku/rameno úľavu od bolesti

(0 Hodnotenie Zákazníkov)

€7 113.18 - €16 542.28

Sku: t265444

Kategória: Krása A Zdravie.

Značky:

Špecifikácie

  • Materiál: Z Nehrdzavejúcej Ocele
  • Funkcia: Prenosné, ľahko sa prenáša
  • Kapacita Batérie: 5200mAh
  • Názov Značky: HLKGO
  • Pôvod: Kontinentálna Čína
  • Aplikácia: Telo
  • Laser didoe: 25 Laserového Lúča
  • Vlnová dĺžka: 650nm a 808nm
  • Položka: Úľavu Od Bolesti Studený Laser Terapia Prístrojom
  • funkcia: Domáce použitie low level laser fyzikálnej terapie zariadenia pre bolesti chrbta
  • Pracovný režim: Pulz A Priebežne
  • Názov produktu: low level laser therapy pre bolesti chrbta
  • Veľkosť Produktu: 120*6.5*60 mm

HLKGO-T05 označení:

Artritída, Dolnej a hornej časti chrbta, krku, Bolesti;

Športové zranenia, Tenisový lakeť, Plantárna fasciitis výrony, Čerstvé jazvy, Rany & Vredy akupunktúra, a hojenie Rán;

Rehabilitačné Terapie, zápal Prostaty, Znižuje zápal a opuch.

Ochrnutie tváre, Mliečnej hyperplázia, krčka Maternice, spondylóza, Neurasthenia(nespavosť), Scapulohumeral periarthritis, RA(reumatoidná artritída), Proplapse bedrových medzistavcové platničky, Ischias,zápal močového mechúra,Algomenorrhea,Varicosity, Mrazené rameno.

Čo je klinickej štúdie Laserovej liečbe osteoartrózy a reumatoidnej artritídy/?

Osteoartrózy(OA) a reumatoidnej artritídy (RA), postihujú veľkú časť populácie.Low level laser therapy (LLLT) bol zavedený ako alternatíva neinvazívne ošetrenie pre RA a OA asi pred 10 rokmi.

Podľa metód odporúča Cochrane Collaboration, Trinásť pokusy boli zahrnuté,

174 pacientov(kontrolná Skupina)-----Metóda: placebo laser,

68 pacientov (LLLT Skupina)-----Metóda: prijaté aktívny laser na jednej strane a placebo na opačnej strane.

Chodníky čas: trvanie Liečby sa pohybovali v rozmedzí od 4 do 10 týždňov.Postupujte až uviedlo len 2 pokusy až 3 mesiace.

U pacientov s RA (Reumatoidná Artritída), relatívne samostatná kontrolná skupina, LLLT znížiť bolesť a 70% v porovnaní s placebom a znížená ranná stuhnutosť 27.5 min (95% CI -52.0 na -2.9) a zvýšené tip na dlani flexibilitu o 1,3 cm (95% CI -1.7 na -0.8).

Low level laser ošetrenie výhody:

Low level laser therapy, je považovaný za neinvazívne, bezbolestné a bezpečné.Low Level Laser Therapy (LLLT) používa laser, svetelnú energiu na stimulovať bunky fungovali optimálne.V tele, svetlo citlivé chromophores a iné prvky v rámci bunky absorbujú energiu, začatí série dôležité fotochemická zmeny, ako napríklad zvýšenie produkcie ATP.Mitochondrie a Kreb je Cyklu, stimulácii iniciuje tvorbu ATP, poskytovanie bunky s extra energiu potrebné urýchliť proces hojenia a pozitívne ovplyvniť bolesť.Tieto aktivity môžu vyskytnúť vo všetkých typoch buniek a zahŕňa väzu, nervy, chrupaviek a svalov.

Ako sa Laserovú terapiu bolesti?

Keď príde na chronické bolesti, liečby a manažmentu, mnoho pacientov sa snažil všetko.Z cvičenia na injekcie na operácie, niektoré chronické bolesti podmienok môže cítiť nevyliečiteľné.

HLKGO laserová terapia je neinvazívny manažment bolesti technika, ktorá používa low-level laser therapy na zníženie bolesti a zápalu.To je najviac bežne používané pre bolesti v súvislosti s artritídou alebo ischias.To bolo použité v Európe pre manažment bolesti po celé desaťročia, a nedávno bol použitý v domácej zdravotnej starostlivosti.

Low Level Laser Therapy (LLLT) používa laser, svetelnú energiu na stimulovať bunky fungovali optimálne.V tele, svetlo citlivé chromophores a iné prvky v rámci bunky absorbujú energiu, začatí série dôležité fotochemická zmeny, ako napríklad zvýšenie produkcie ATP.Mitochondrie a Kreb je Cyklu, stimulácii iniciuje tvorbu ATP, poskytovanie bunku s extra energiu potrebnú na urýchlenie

proces hojenia a pozitívne ovplyvniť bolesť.Tieto aktivity môžu vyskytnúť vo všetkých typoch buniek a zahŕňa väzu, nervy, chrupaviek a svalov.

Laser na Hojenie Rán Mechanizmus účinku

LLLT má široké spektrum účinkov na molekulárnej, bunkovej a tkanivovej úrovni.

Základný biologický mechanizmus za účinky LLLT je myšlienka byť prostredníctvom absorpcie červenej a NIR svetla mitochondriálne chromophores, najmä cytochrome c oxidázy (CKO), ktorý je obsiahnutý v

dýchací reťazec sa nachádza v mitochondrií.

Táto absorpcia svetla spôsobuje photodissociation oxidu dusnatého (NO), ktorý je inhibičný účinok na CCO (cytochrome C oxidázy).Teda, keď ŽIADNE úrovne znížiť ATP výroby/mitochondriálne aktivita je zvýšená a

relevantné medzibunkového signálnych dráh jedli aktivované, ktoré spúšťajú bunkovej proliferácie, prežitie, tkanivo, oprava a regenerácia.

Ako prevádzkovať HLKGO-T05 nástroj?

Príprava pred liečba: Použitie teplej vody na čistenie pokožky ako prvé, a potom suché oblasti.vyhnúť tmavé chĺpky, krtkovia, alebo rodné známky.

Zapnutie: Zapnúť laserové stlačením vypínača na 2 sekundy, kým sa na obrazovke zobrazí.

Nastavenie liečby čas: stlačením "Čas" tlačidlo, Ovládací čas.

Nastavenie liečby napájania: stlačením tlačidla "Power" tlačidlo, sú tam štyri intenzity vybrať

Začatím liečby: Opäť krátkym stlačením tlačidla "ON/OFF" na začiatku liečby, uvidíte laserové sondy začať vyžarujúce svetlo.Umiestniť zariadenie na ošetrovanú.

Vypnutie: Stlačte tlačidlo On/Off na 2 sekundy, kým sa indikátor nevypne a nie je zobrazené.

Nabíjanie: Laserové zariadenie sa dodáva s nabíjateľná lítiová batéria vnútri.Prístroj sa bude vydávať pípanie, keď nízky výkon, prosím, zasuňte jednotku do dobiť.To trvá 8-10 hodín úplne dobiť.

Aké sú výhody HLKGO-T05:

Ideálna kombinácia 650m a 808nm laser, max.výkon 1200mW.

Liečba model a moc môže byť nastavený ako váš dopyt aj počas používania.

Napájaný z batérií, môže byť opakované použitie.

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená

Dať vaše hodnotenie

Doprava zadarmo
Všetky objednávky akejkoľvek krajiny
Rýchle platby
100% Bezpečné platby
Darčekový certifikát
Získajte zľavu jednoduché
24/7 Podpora
Rýchla Podpora